Murals graffitis Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Murals graffitis Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Pintem murals i graffitis dels personatges de la Festa Major de Sant Pere de Ribes

En la Festa Major de Sant Pere de Ribes hi ha molts personatges emblemàtics que són representatius de la cultura popular catalana i que són admirats per molts dels seus habitants.

Agrupació de Balls Populars de les Roquetes

Com a artistes locals, ens enorgulleix haver estat encarregats de pintar molts murals i graffitis dels personatges de la Festa Major per tot el municipi, en aquest cas mostrem els que hem pintat al local de Agrupació de Balls Populars de les Roquetes .

Aquí teniu una llista dels personatges que hem pintat a molts pobles, com Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, etc... :

Gegants i Gegantons

Els gegants i gegantons són una part important de la cultura catalana i són una representació de la identitat del poble. Nosaltres els hem pintat a la plaça de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila i al parc de Can Baldiri.

Murals graffitis ajuntament Sant Pere de Ribes

Bastoners

Els bastoners són un grup de balladors amb bastons que fan figures i formes en el seu ball. Els hem pintat a la plaça de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila i al parc de Can Baldiri.

Murals graffitis Festa Major Roquetes bastoners

Murals graffitis Festa Major Roquetes cabezon capgros

Drac

El drac és un personatge mític de la cultura catalana que es representa amb una figura de drac que es mou per les festes. El hem pintat a la plaça de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila i al parc de Can Baldiri.

Murals graffitis Festa Major Roquetes diables

Nans i Nanes

Els nans i nanes són personatges que apareixen en moltes festes catalanes. Els hem pintat a la plaça de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila i al parc de Can Baldiri.

Murals graffitis Festa Major Roquetes esglesia

La Pubilla i l'Hereu

La Pubilla i l'Hereu són els joves que representen la comunitat en la festa major i són escollits per la seva implicació en la vida local. Els hem pintat a la plaça de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila i al parc de Can Baldiri.


Diables: Els diables són personatges que representen el mal i fan soroll amb trons i coets durant les seves actuacions.
Murals graffitis diables Festa Major Roquetes

Bruixes: Les bruixes són personatges que es disfressen amb roba negra i barrets puntiaguts. Ballen al costat dels gegants i fan sortilegis durant la festa.

Murals graffitis diables Festa Major Roquetes flauta

Àliga: L'àliga és una figura mítica que representa la força i la llei. És acompanyada per un grup de falcons que fan voltes al seu voltant.
Murals graffitis diables logo Festa Major Roquetes


Falcons: Els falcons són ocells que fan voltes al voltant de l'àliga durant les seves actuacions.


Cavallets: Els cavallets són personatges que ballen amb moviments saltarins i alegres. Solen acompanyar els gegants i els bastoners durant les actuacions.

Murals graffitis Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Gigantes: Les gigantes són figures femenines que representen personatges de la cultura catalana. Solen ballar al costat dels gegants durant les actuacions.


Tabalers: Els tabalers són joves que toquen els tambors per acompanyar les actuacions dels gegants, bastoners i altres personatges de la festa.


Músics: Els músics són persones que toquen instruments de música com flauta, clarinet o acordió per acompanyar les actuacions de la festa.
Murals graffitis Festa Major Roquetes

Aquests són els principals personatges que surten a celebrar la Festa Major de Sant Pere de Ribes en català. Hi ha molts altres personatges i activitats que fan d'aquesta festa una de les més importants de la comarca.
Murals graffitis Festa Major

Aquests són només alguns dels personatges que hem pintat als murals i graffitis. Si voleu veure el nostre treball, us convidem a passejar pel municipi i gaudir de la bellesa de les nostres obres d'art urbà.

Som un equip d'artistes professionals i estem disponibles per a treballs de murals i graffitis personalitzats a Sant Pere de Ribes. Si esteu interessats en contractar-nos, no dubteu en contactar amb nosaltres per obtenir més informació.

Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Hem creat murals i graffitis per als ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles. Els nostres professionals de la pintura mural han realitzat murals i graffitis d'alta qualitat que reflecteixen l'essència de cada municipi. Els nostres treballs són una mostra del nostre compromís amb la promoció de l'art urbà en l'àmbit local. Amb la nostra experiència i tècnica, som capaços de transformar els murs en autèntiques obres d'art. Contacta'ns si vols que transformem un espai del teu municipi en una obra d'art.

muralista Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Pots veur més murals d'aquest estil que hem pintat per ajuntaments aquí:


dibuixant Festa Major Roquetes Sant Pere de Ribes

Comentarios

Entradas populares

Trucos ,normas ,reglas consejos y cosas que hay que saber para hacer graffitis

Murales para institutos, colegios y Centros Educativos

Libro de Graffitis para colorear

Letras Graffiti

Preguntas respuestas Graffiti

Ideas de decoracion restaurante mexicano

Decoración restaurante mexicano Barcelona

Murales decorativos para piscinas

Graffitis manga en habitaciones

Panelles graffitis 2023