Graffitero profesional - Deixalleria del Mollet del Vallés




Es presenta el mural de la Deixalleria
La decoració del mur de la Deixalleria va ser un encàrrec del Consorci als artistes Òscar García “Berok”, Marc Álvarez “Dase” i Adrià González “Rider”, que van pintar un grafit d’estil realista inspirat en paisatges de la comarca. La pintura, que representa les quatre estacions, té 31 metres d’ample i una superfície de més de 70 m2.


Click sobre la foto para ver el muro en grande


Josep Garzón va aprofitar l’acte per manifestar que el grafit com a expressió artística té el suport de les institucions. En canvi, va recordar que embrutar les parets i el mobiliari urbà amb signes i dibuixos és contrari a les normes de convivència i que les sancions per aquestes accions poden ser importants per als infractors.



Durant el primer semestre de l’any, el nombre d’usuaris de la Deixalleria s’ha incrementat un 23 % en relació amb el mateix període de l’any passat. En canvi, la quantitat de materials recollits a la Deixalleria s’ha mantingut pràcticament invariable. La tendència és semblant a la que ofereix la resta de deixalleries de la comarca. Aquestes dades, entre d’altres, van ser ofertes per l’alcalde accidental, Josep Garzón, i el president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, Joan Seguer, en la presentació pública del mural que decora la façana i la porta de la Deixalleria.

Comentarios

Entradas populares

Graffiti Xavi Moya Esport Rogent

Trucos ,normas ,reglas consejos y cosas que hay que saber para hacer graffitis

Libro de Graffitis para colorear

Letras Graffiti

Murales decorativos para piscinas

Preguntas respuestas Graffiti

Ideas de decoracion restaurante mexicano

Decoración graffiti con spray sobre vehículos (camiones, trailers, furgonetas, coches, embarcaciones...)

Murales para institutos, colegios y Centros Educativos

Leo Messi visita el hosptial Vall hebron donde creo un parque infantil